RUAG Ammotec Finland OY
Tuoteryhmät
Uutisia
Kampanjat
a-bolt 3 kampanja

asekaappi kampanja gyttorp

RUAG ostaa Gyttorp AB-yhtiön kokonaan

Åmotfors (SE), Bern (CH) 03.04.2017. RUAG Ammotec ostaa jäljellä olevat 60 % Gyttorp AB -yhtiön osakkeista 31. maaliskuuta 2017, ja siitä tulee yhtiön ainoa omistaja. Gyttorp on johtava metsästys- ja ammuntatuotteiden tukkumyyjä Ruotsissa ja Suomessa.

Vuodesta 2013 lähtien RUAG Ammotec on pitänyt hallussaan 40 % Gyttorp-yhtiöstä yksinään omistamansa tytäryhtiön, Norma Precision AB:n kautta. Norma Precision AB -yhtiö ostaa jäljellä olevat 60 % osakkeista 31. maaliskuuta 2017, ja siitä tulee Gyttorp AB -yhtiön ainoa omistaja. Gyttorp AB -yhtiöllä on nyt palveluksessaan 28 henkeä.

“Olen hyvin iloinen voidessani toivottaa Ruotsin ja Suomen Gyttorp-yhtiöt nyt tervetulleiksi RUAG-tukkumyyntiverkostoomme täysin omistaminamme yhtiöinä. Tämä on tärkeä askel johtavan asemamme vahvistaessamme Euroopassa”, sanoo Thierry Daguenet, Vice President Sales Companies RUAG Ammotec.

Gyttorp AB -yhtiössä yhdistyvät tukkumyyntitoiminnot Gyttorp Jakt AB (Ruotsi) -yhtiössä, Gyttorp Oy (Suomi) -yhtiössä sekä Gyttorp Cartridge Company AB -yhtiössä (Ruotsi), joka on markkinoiden johtava haulikon patruunoiden valmistaja Gyttorp-merkin alla Ruotsin, Norjan ja Suomen markkinoilla. Gyttorp Cartridge Company AB tulee osaksi Norman tuotanto-organisaatiota, mutta se jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissaan Norassa.

Kauppa merkitsee uutta vaihetta RUAG Ammotec -yhtiön strategiassa vahvistaa tukkumyyntiä kehittääkseen liiketoimintaansa ja suhteitaan maahantuojiin, vähittäismyyjiin ja loppuasiakkaisiin ja laajentaakseen tuotesalkkuaan markkinoiden johtavilla merkeillä.

Yhtiön Hunting & Sport- ja Armed Forces & Law Enforcement -liiketoimintayksiköiden ansiosta RUAG Ammotec on Euroopan markkinajohtaja pienikaliiperisten ammusten ja pyroteknisten elementtien ja komponenttien alalla. Sen armeijan erikoisjoukoille tarkoitetuilla tarkkuusammuksilla on suuri kysyntä kautta maailman. Tämä yksikkö on johtavassa asemassa myös rakennusteollisuudessa ja autojen turvajärjestelmissä käytettävien raskasmetalleja sisältämättömien räjäytinten teknologian alueella.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppasummaa ei julkisteta.

RUAG Ammotec -yhtiön yhteystiedot:
RUAG Ammotec GmbH: Matthias Vogel, Sr. Vice President Marketing, puh. +49 911 7930567; matthias.vogel@ruag.com

 

RUAG-konsernin yhteystiedot:
Clemens Gähwiler, Integrated Communication Manager, puh. +41 76 319 28 58, clemens.gaehwiler@ruag.com

 

RUAG kehittää ja markkinoi kansainvälisellä tasolla kysyttyjä teknisiä sovelluksia ilmailun, avaruustutkimuksen, turvallisuuden ja maanpuolustuksen alalla käytettäväksi maalla, ilmassa ja avaruudessa. 57 % RUAG-konsernin tuotteista ja palveluista on tarkoitettu siviilimarkkinoille ja 43 % puolustusvoimien markkinoille. Konsernin päätoimipaikka sijaitsee Bernissä (Sveitsissä). Konsernilla on tuotantolaitoksia Sveitsissä ja 13 muussa maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasian-Tyynenmeren alueella. Konsernin noin 8700 työntekijää – joista 430 on harjoittelijoita – edustavat 48 eri kansallisuutta, ja heidän panoksensa tuo yhtiölle noin 1,86 miljardin Sveitsin frangin liikevaihdon.

Takaisin
                                                          


                


                        


RUAG Ammotec Finland OY     Teollisuustie 4 A 2     66100 Maalahti - Tietosuoja